• /
  • /
  • /

MOTEL ***

O nas

Ob  vznožju  Pohorja, sredi  kmečkega  utripa in prijetnega primestnega naselja  Spodnje  Hoče , tik ob  hitri cesti Maribor – Ljubljana, poslujemo že več kot 47 let. Ponujamo tradicijo in kakovost. Kategorizacija 3 zvezdice zajema  v novem objektu  masivno opremo  sob in restavracije ter  moderno  sanitarno in avdio-video ponudbo z  dostopom do  interneta. Prostorne sobe,  primerne  tudi za daljša bivanja ter izredna lokacija motela, ko je samo v krogu 7 km dosegljiv center Maribora, smučišča, kopališče, kolesarske steze, treking ter mednarodno letališče, dajejo ob domačnosti in skrbni ponudbi klasičnih in modernih jedi, Motelu Divjak posebno vrednost. Ponudbo s pridom koristijo tudi tranzitni gostje zlasti na linijah Milano – Budimpešta in  Dunaj – Zagreb, saj je omenjena avtocesta dosegljiva že po enem kilometru. Tudi hišni ljubljenčki nam niso v napoto. Ponudba hrane je v celoti prirejena željam turistov ter obsega dnevni samopostrežni zajtrk, polpenzion ali penzion. Veliko zaprto  parkirišče je na voljo brezplačno.

 

Predstavitev sob

Motel Divjak razpolaga z 12 sobami, ki so bile večinoma prenovljene leta 2011. Sobe so moderno opremljene, s pridihom domačnosti in topline. Brezžična internetna povezava je dostopna v vseh sobah in restavraciji. Nudimo tudi sobno strežbo.

Naše prijazno osebje in recepcija, ki je odprta od 8.oo do 22.00, bodo poskrbeli za vaše prijetno in udobno bivanje ter toplo nastanitev. Naša ponudba sob predstavlja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto prenočišča v okolici Maribora.

 

Cenik sob

  • enoposteljna soba           35 – 42 €
  • dvoposteljna soba           45 – 54 €
  • triposteljna soba              63 – 75 €
  • štiriposteljna soba           78 – 92 €
  • zajtrk po osebi                 6 €
  • polpenzion                       cena po dogovoru
  • polni penzion                   cena po dogovoru

Spletno mesto za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih.

Kaj so piškotki?

Piškotek (cookie), znan tudi kot HTTP piškotek, WEB piškotek ali brskalnik piškotek je majhen del podatkov, ki ga lahko strežnik shrani na uporabnikovem računalniku. Piškotek spletnim stranem omogoča shranjevanje informacij, ki se ponovno uporabijo, ko uporabnik zopet obišče spletno stran. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov oz. informacij, ki bi vas lahko identificirale. Zakaj so piškotki potrebni?

S pomočjo piškotkov vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani. Tako se npr. v piškotke lahko beležijo vaše preference in nastavitve ter vnosi v spletne obrazce. S pomočjo piškotkov lahko beležimo statistiko spletne strani in tako lažje odkrijemo in odpravimo morebitne napake ter vam ob naslednjih obiskih ponudimo boljšo vsebino oz. primernejšo ponudbo. Nekateri piškotki so nujno potrebni za samo delovanje spletne strani, medtem, ko se ostali lahko shranijo, le če se s tem strinjate.

zapri