• /
 • /
 • /

LOKACIJA

Motel Divjak se nahaja v centru Spodnjih Hoč, le 7 kilometrov od starega mestnega jedra mesta Maribor, 50 metrov od avtobusne postaje in 1 kilometer od avtoceste Ljubljana – Dunaj – Budimpešta. Motel se nahaja v mirni, sproščujoči okolici, obdani z zelenjem, ki zagotavlja miren in udoben spanec. Kljub temu pa ste le nekaj minut od Pohorja, mestnega vrveža in centra Maribora, ki ponuja veliko možnosti za zabavo in aktivno preživljanje prostega časa, tako v poletnem kot zimskem času.

  Motel Divjak Spodnje Hoče ***

  Marjetka Rožič s.p.

  Glaserjev trg 7

  2311 Hoče

  AJPES 316-07-05632-2013/2

Latitude: 46.499987

Logitude: 15.648952

 

Spletno mesto za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih.

Kaj so piškotki?

Piškotek (cookie), znan tudi kot HTTP piškotek, WEB piškotek ali brskalnik piškotek je majhen del podatkov, ki ga lahko strežnik shrani na uporabnikovem računalniku. Piškotek spletnim stranem omogoča shranjevanje informacij, ki se ponovno uporabijo, ko uporabnik zopet obišče spletno stran. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov oz. informacij, ki bi vas lahko identificirale. Zakaj so piškotki potrebni?

S pomočjo piškotkov vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani. Tako se npr. v piškotke lahko beležijo vaše preference in nastavitve ter vnosi v spletne obrazce. S pomočjo piškotkov lahko beležimo statistiko spletne strani in tako lažje odkrijemo in odpravimo morebitne napake ter vam ob naslednjih obiskih ponudimo boljšo vsebino oz. primernejšo ponudbo. Nekateri piškotki so nujno potrebni za samo delovanje spletne strani, medtem, ko se ostali lahko shranijo, le če se s tem strinjate.

zapri