• /
  • /
  • /

PREDSTAVITEV SOB

Motel Divjak razpolaga z 12 sobami, ki so bile večinoma prenovljene leta 2011. Sobe so moderno opremljene, s pridihom domačnosti in topline. Brezžična internetna povezava je dostopna v vseh sobah in restavraciji. Nudimo tudi sobno strežbo.

Naše prijazno osebje in recepcija, ki je odprta od 8.oo do 22.00, bodo poskrbeli za vaše prijetno in udobno bivanje ter toplo nastanitev. Naša ponudba sob predstavlja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto prenočišča v okolici Maribora. Dobrodošli so tudi vaši hišni ljubljenčki.

Spletno mesto za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih.

Kaj so piškotki?

Piškotek (cookie), znan tudi kot HTTP piškotek, WEB piškotek ali brskalnik piškotek je majhen del podatkov, ki ga lahko strežnik shrani na uporabnikovem računalniku. Piškotek spletnim stranem omogoča shranjevanje informacij, ki se ponovno uporabijo, ko uporabnik zopet obišče spletno stran. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov oz. informacij, ki bi vas lahko identificirale. Zakaj so piškotki potrebni?

S pomočjo piškotkov vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani. Tako se npr. v piškotke lahko beležijo vaše preference in nastavitve ter vnosi v spletne obrazce. S pomočjo piškotkov lahko beležimo statistiko spletne strani in tako lažje odkrijemo in odpravimo morebitne napake ter vam ob naslednjih obiskih ponudimo boljšo vsebino oz. primernejšo ponudbo. Nekateri piškotki so nujno potrebni za samo delovanje spletne strani, medtem, ko se ostali lahko shranijo, le če se s tem strinjate.

zapri